Yalova Üniversitesi    itbf@yalova.edu.tr 0(226) 815 66 33

Fakültemizin Koordinasyon Toplantıları Gerçekleşti

Yalova Üniversitesi İnsan ve Toplum Bilimleri Fakültesi’nin Sosyal Hizmet, Tarih, Psikoloji ve Yeni Medya ve İletişim bölümlerinin Bologna, Program ve Sınav, Erasmus ve Web Sitesi sorumluları ile 26 Mart tarihinde koordinasyon toplantıları gerçekleştirildi.

İnsan ve Toplum Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Hasan Kaplan’ın başkanlığında gerçekleşen toplantılarda Dekan Yardımcısı Dr. Öğr. Üyesi Sinem Baltacı da hazır bulundu.

Bologna Koordinatörleri

Safran Yerleşkesi’nde gerçekleşen toplantı serisinde ilk olarak Bologna Koordinatörleri bir araya geldi. Sosyal Hizmet Bölümü Bologna Koordinatörü Doç. Dr. Güler Güneş Aslan, Tarih Bölümü Bologna Koordinatörü Arş. Gör. Arda Karaağaç, Yeni Medya ve İletişim Bölümü Bologna Koordinatörü Öğr. Gör. Ceyda Tetik ve Psikoloji Bölümü Bologna Koordinatörü Arş. Gör. Emine Uysal’ın katılımıyla gerçekleşen toplantıda Bologna süreçleri değerlendirildi.

Program ve Sınav Koordinatörleri

Bologna Koordinatörleri toplantısının ardından Program ve Sınav Koordinatörlerinin toplantısına geçildi. Vize ve final dönemlerindeki sınıf ve gözetmen tayinlerine ilişkin değerlendirmelerin yapıldığı toplantıda, Fakülte Program ve Sınav Koordinatörü Dr. Öğr. Üyesi Tahsin Eren Sayar’ın yanısıra Psikoloji Bölümü’nden Arş. Gör. Ezginur Çelik, Sosyal Hizmet Bölümü’nden Arş. Gör. Abdurrahman Sefa Ulu, Tarih Bölümü’nden Arş. Gör. Arda Karaağaç ve Yeni Medya ve İletişim Bölümü’nden Arş. Gör. Demet Yalçın da hazır bulundu.

Erasmus Koordinatörleri

Daha sonra ise Erasmus Koordinatörleri toplantısına geçildi. Fakültenin ve bölümlerin Erasmus hareketliliklerine ilişkin değerlendirmelerin yapıldığı toplantıda Sosyal Hizmet Bölümü Erasmus Koordinatörlüğünü temsilen Arş. Gör. Abdurrahman Sefa Ulu, Psikoloji Bölümü Erasmus Koordinatörü Dr. Öğr. Üyesi Neslihan Yaman, Tarih Bölümü Erasmus Koordinatörü Dr. Öğr. Üyesi Muhsin Önal ve Yeni Medya ve İletişim Bölümü Erasmus Koordinatörü Dr. Öğr. Üyesi Banu Sayar katılım gösterdi.

Web Sayfası Sorumluları

Günün son toplantısı ise fakültenin web sayfası sorumluları ile gerçekleştirildi. Fakültenin ve bölümlerin web sayfaları ve sosyal medya hesaplarına yönelik değerlendirmelerin yapıldığı toplantı Fakülte Web Sayfası Sorumlusu Dr. Öğr. Üyesi Banu Sayar, Psikoloji Bölümü Web Sayfası Sorumlusu Arş. Gör. Ezginur Çelik, Tarih Bölümü Web Sayfası Sorumlusu Arş. Gör. Burak Altunsoy, Sosyal Hizmet Bölümü Web Sayfası Sorumluları Arş. Gör. Burak Küsmez ve Arş. Gör. Abdurrahman Sefa Ulu ve Yeni Medya ve İletişim Bölümü Web Sayfası Sorumlusu Arş. Gör. Demet Yalçın’ın katılımıyla gerçekleşti.