Yalova Üniversitesi    itbf@yalova.edu.tr 0(226) 815 66 33

Fakültemiz Ortak Dersler ve Bölümler Ders Programları Toplantısı Düzenlendi

Yalova Üniversitesi İnsan ve Toplum Bilimleri Fakültesi 2024-2025 Eğitim Öğretim Yılı’nda verilecek ortak dersler ve bölümlerin ders programlarına yönelik toplantı düzenlendi. İnsan ve Toplum Bilimleri Fakültesi Ortak Dersler ve Bölümler Ders Programları Koordinatörü Dr. Öğr. Üyesi Tahsin Eren Sayar başkanlığında gerçekleştirilen toplantıya Yeni Medya ve İletişim Bölümü’nden Arş. Gör. Dr. Demet Yalçın, Sosyal Hizmet Bölümü’nden Arş. Gör.  Burak Altunsoy ve Sosyal Hizmet Bölümü’nden Arş. Gör. Abdurrahman Sefa Ulu katıldı. Toplantı kapsamında yeni eğitim öğretim yılında verilecek derslerin listesi hazırlandı. Ayrıca derslere ilişkin sınıf tayinleri yapılarak dersliklerdeki eksikliklerin giderilmesi üzerine bilgi alışverişi yapıldı.