“Yalova'da Psikolog Olmak” Etkinliği Gerçekleştirildi

Yalova Üniversitesi İnsan ve Toplum Bilimleri Fakültesi Psikoloji Bölümü Seminerleri kapsamında 29 Ağustos 2022 tarihinde “Yalova’da Psikolog Olmak: Psikoloji Uygulama Alanlarından Örnekler ve İl İçi Çalışmalar” başlıklı bir etkinlik gerçekleştirildi.

Yalova Devlet Hastanesi Psikoloğu Nigar Arslan Kırdan’ın katılımıyla çevrim içi olarak gerçekleştirilen etkinliğin moderatörlüğünü ise Psikoloji Bölüm Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Sinem Baltacı üstlendi. Psikoloji bölümü öğretim üyelerinin ve öğrencilerinin yoğun ilgi gösterdiği etkinlik, Yalova Devlet Hastanesi Psikoloğu Nigar Arslan Kırdan’ın kişisel kariyer süreci hakkında bilgi vermesi ile başladı. Devlet hastanelerinde görev yapmakta olan psikologların iş süreçleri hakkında açıklamalarda bulunarak sözlerine devam eden Nigar Arslan Kırdan, daha sonra ise Yalova Toplum Ruh Sağlığı Merkezi hakkında bilgilendirmede bulundu. Özellikle danışanların bu merkeze nasıl başvurabileceğini detaylıca anlatan Nigar Arslan Kırdan, başlıca başvuru sebepleri ve bu merkezin yakın gelecekte hayata geçireceği faaliyetler gibi çeşitli konular hakkında da açıklamalarda bulundu.

Yalova Devlet Hastanesi Psikoloğu Nigar Arslan Kırdan’ın konuşmasının ardından soru-cevap bölümüne geçilen etkinlikte, katılımcılardan gelen sorular yanıtlandı.