Tarih Bölümü ile Çobankale Kazı Başkanlığı Arasında Dış Paydaş Toplantısı Yapıldı

Yalova Üniversitesi İnsan ve Toplum Bilimleri Fakültesi Tarih Bölümü ile Çobankale Kazı Başkanlığı arasında 15.08.2022 tarihinde imzalanan Dış Paydaş İyi Niyet Protokolü kapsamında birinci toplantı 27.08.2022 tarihinde saat 20:00’da online olarak gerçekleştirildi. Toplantıya bölümümüzü temsilen Tarih Bölümü Başkanı sayın Doç. Dr. Muhammed CEYHAN, bölüm öğretim üyelerimiz sayın Doç. Dr. Ali ÖZCAN ve sayın Dr. Öğr. Üyesi Muhsin ÖNAL ile dış paydaşımız Çobankale Kazı Başkanı sayın Doç. Dr. Selçuk SEÇKİN iştirak etti. Toplantıda, protokolümüz çerçevesinde ileriki günlerde ne tür adımlar atılacağına dair kapsamlı istişareler yapıldı. Bu bağlamda Yalova’nın tarihten günümüze olan yol ağının araştırılması için Yalova Üniversitesi bünyesinde bir BAP projesinin hazırlanması konusunda mutabık kalındı.