İnsan ve Toplum Bilimleri Fakültesi ile Kalite Güvence Sistemi Değerlendirme Toplantısı Yapıldı

Yalova Üniversitesi Kalite Koordinatörü Prof. Dr. Murat Azaltun tarafından akademik birimler ile başlatılan bilgilendirme ve değerlendirme toplantılarının devamı İnsan ve Toplum Bilimleri Fakültesi öğretim elemanlarının katılımıyla gerçekleştirildi.

İnsan ve Toplum Bilimleri Fakültesi ile gerçekleştirilen toplantıya kalite koordinatörlüğü personelleri ile Fakülte Dekanı Prof. Dr. Fethi Güngör, Psikoloji Bölümü, Tarih Bölümü, Sosyal Hizmet Bölümü ve Yeni Medya ve İletişim Bölümü bölüm başkanları ve kalite kurul temsilcileri katıldı. 20 katılımcı ile gerçekleştirilen online toplantıda web sitelerinin aktif kullanımı, iyileştirme çalışmaları, dış paydaşlar ile yapılacak toplantılar üzerine öneri ve planlama, Bologna ders içeriklerinin fakülte bağlamında değerlendirilmesi, web sayfalarında kalite menüsü alt sekmeleri (iç paydaş ve faaliyetleri, dış paydaş ve faaliyetleri, mezunlar faaliyeti, öğrenci faaliyetleri), fakülte tanınırlılığını arttırmak için yapılması gerekenler hakkında bilgi alışverişinde bulunuldu.