Fakültemiz Güz Dönemi Akademik Kurul Toplantısı Gerçekleştirildi

Yalova Üniversitesi İnsan ve Toplum Bilimleri Fakültesi’nin 2021-2022 Eğitim ve Öğretim Yılı Güz Yarıyılı Akademik Kurul Toplantısı, 16.09.2021 tarihinde Safran Yerleşkesi Konferans Salonu’nda gerçekleştirildi. Toplantıya Yalova Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Rahmi Karakuş, İnsan ve Toplum Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Fethi Güngör, dekan yardımcıları, bölüm başkanları ve fakülte akademik personeli katıldı.

Toplantının açılış konuşmasını gerçekleştiren Dekan Güngör, Fakülte hakkında bilgiler vererek bölümlerin ihtiyaç ve taleplerini ifade etti. Fakültenin henüz ilk adımında tüm bölümlerini yüksek puanlarla ve tam kapasite doldurduğuna vurgu yapan Dekan Güngör, hibrit eğitimin ilk kez deneneceği Fakültede akademik personelin dikkat etmesi gereken hususları hatırlattı. Ardından Sosyal Hizmet, Yeni Medya ve İletişim, Tarih ve Psikoloji Bölüm Başkanları bölümlerini tanıtan sunumlar gerçekleştirdi.

Bölümlerin mevcut durumları, ihtiyaçları ve geleceğe yönelik planlarına ilişkin sunumların ardından söz alan Yalova Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Rahmi Karakuş, Ankara’da bulunduğundan dolayı toplantıya iştirak edemeyen Rektör Prof.Dr. Suat Cebeci’nin iyi dileklerini iletti. Karşılaşılan sorunlara çözüm bulmak için yönetim olarak çaba içinde olduklarını belirten Karakuş, dile getirilen talepleri öncelik sırasına göre karşılayacaklarını belirtti.

Yoğun bir katılımla gerçekleştirilen Akademik Kurul Toplantısı, Fakülte Dekanı Prof. Dr. Fethi Güngör’ün Güz Dönemi boyunca icra edilecek eğitim-öğretim ve bilimsel etkinliklere ilişkin açıklamalarıyla son buldu.