120 Sosyal Hizmet Öğrencimizi Daha Mezun Ettik

120 SOSYAL HİZMET ÖĞRENCİMİZİ DAHA MEZUN ETTİK

Bölüm Başkanımız Ali Rıza ABAY’ın mezunlara  hitaben yaptığı konuşma ile 2020-2021 Dönemi Mezunlarını geleceğe uğurladık.Hocamız konuşmasında özetle şöyle dedi:

"50 yıllık Eğitim, öğretim ve akademik hayatımın mutluluğunu bir kez daha yaşadım. Kurucusu ve bölüm başkanı olduğum Yalova Üniversitesi  "Sosyal Hizmet" bölümümüzün 7. Mezunlarını 20.08.2021 günü yapılan mezuniyet töreni ile uğurluyoruz. Bu seneki mezunlarımız ile lisans mezunu öğrenci sayımız 1000(Bin) civarı oldu.

Maalesef küresel salgın dolayısıyla geçen yıl mezuniyet töreni yapamamıştık. İki yıl önceki mezuniyet töreninde Üniversite birincisi, fakülte birincisi ve bölüm birincisi Tuğçe KÖK kızımız idi. Bu sene de bölüm birincisi, fakülte birincisi ve üniversite üçüncüsü Özlem ŞAKAR kızımız oldu.

Bu sene mezun olan 120 Sosyal Hizmet mezunu gençleri uğurlarken sizlere diyorum ki, "Biz bu bölümü kurarken kendimize üç hedef belirlemiştik; birincisi öğrencilerimiz belli bir seviyede entellektüel birikim edinmeliler, ikincisi yerli ve milli değerleri özümsemeliler, üçüncüsü de analiz ve sentez kabiliyetini kazanmalılar" diye belirlediğimiz hedeflere adım adım yaklaştığımızı düşünüyorum.  Bu hedefe ulaşmayı rabbim nasip eder inşallah.

Sevgili gençler yolunuz, bahtınız ve kısmetiniz açık olsun.

Rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın."