Fakültemizin PUKÖ Toplantısı Gerçekleşti

Yalova Üniversitesi’nin akreditasyon çalışmaları kapsamında İnsan ve Toplum Bilimleri Fakültesi’nin öğretim üyelerinin katılımıyla PUKÖ (Planlama, Uygulama, Kontrol ve Önlem Al) Toplantısı gerçekleştirildi.

İnsan ve Toplum Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Hasan Kaplan’ın açılış konuşması ve Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Sinem Baltacı’nın kalite süreçlerine ilişkin sunumuyla başlayan toplantıda bölüm başkanları ve öğretim üyeleri de hazır bulundu.

Kalite sürecinin Liderlik, Yönetişim ve Kalite, Eğitim ve Öğretim, Araştırma ve Geliştirme, Toplumsal Katkı ve Girişimcilik gibi alt başlıkların konuşulduğu toplantıda Sosyal Hizmet, Tarih, Psikoloji ve Yeni Medya ve İletişim bölümleri tarafından hazırlanacak olan bölüm kurullarına ilişkin bilgilendirme de yapıldı.