Yalova Üniversitesi    itbf@yalova.edu.tr 0(226) 815 66 33

Sosyal Hizmet Bölümü 11. Öğrenci Bilim Şenliği Gerçekleştirildi

Yalova Üniversitesi İnsan ve Toplum Bilimleri Fakültesi Sosyal Hizmet Bölümü son sınıf öğrencileri tarafından hazırlanan bitirme ödevleri/tezlerine ait poster ve sözlü bildirilerinin sunulduğu geleneksel hale gelen Öğrenci Bilim Şenliği’nin bu yıl on birincisi gerçekleştirildi.

Yalova Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Senay Yürür Karslıoğlu, İnsan ve Toplum Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Fethi Güngör, Hukuk Fakültesi Dekan V. Prof. Dr. Bedrettin Kesgin, Sosyal Hizmet Bölüm Başkanı Prof. Dr. Ali Rıza Abay, öğretim üyeleri ve öğrencilerin katılımıyla şenlik programı başladı.  

11. Bilim Şenliği, Yalova Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Taner Tatar’ın, “Sosyal Hizmetin Gayesi: İnsan” başlıklı konferansı ile başladı. Ardından öğrencilerin hazırlamış oldukları posterlerin yer aldığı serginin açılışı gerçekleştirildi. Sergi açılışı sonrasında iki gün süren etkinlikte toplamda 105 sözlü bildiri sunuldu.

Bildiri sunumlarının tamamlanmasının ardından Sosyal Hizmet Bölümü öğretim üyeleri ve öğrencilerince değerlendirme toplantısı yapılarak hatıra fotoğrafı çekimiyle şenliğin kapanışı gerçekleştirildi.