Rektör Yardımcılarından Dekan Kaplan’a Tebrik Ziyareti

Yalova Üniversitesi Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Vefik Arıca ve Prof. Dr. Senay Yürür Karslıoğlu, İnsan ve Toplum Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Hasan Kaplan’a tebrik ziyareti gerçekleştirdi.

Safran Yerleşkesi’nde gerçekleştirilen ziyarette, İnsan ve Toplum Bilimleri Fakültesi dekanlığına atanan Prof. Dr. Hasan Kaplan’a yeni görevi dolayısıyla başarı dileklerini ileten Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Vefik Arıca ve Prof. Dr. Senay Yürür Karslıoğlu, fakültedeki tüm gelişmeleri yakından takip ettiklerini belirtti. Dekan Prof. Dr. Hasan Kaplan da Prof. Dr. Vefik Arıca ve Prof. Dr. Senay Yürür Karslıoğlu’na ziyaretleri münasebetiyle teşekkürlerini ileterek fakülte özelinde kısa ve orta vadede planladıkları çalışmalarından söz etti.

İnsan ve Toplum Bilimleri Fakültesi’nin tüm birimleriyle beraber Merkez Yerleşkeye taşınmasına yönelik talep ve ihtiyacı da vurgulayan Dekan Prof. Dr. Hasan Kaplan, bununla ilgili gerekli çalışmaların başladığını da belirtti.