Yalova Üniversitesi    itbf@yalova.edu.tr 0(226) 815 66 33

Yalova Üniversitesi İnsan ve Toplum Bilimleri Fakültesi 2023-2024 Eğitim-Öğretim Yılı Kurumlararası Yatay Geçiş Başvuruları yedek sonuçlarına aşağıdaki sıralı listeden ulaşabilirsiniz.

Kesin Kayıt Tarihleri

21-22 Eylül 2023 Yatay Geçiş Yedek Aday Kayıtları

Kayıt Hakkı Kazanan Adaylardan İstenen Belgeler

- Ders İçerikleri (Ders içeriklerinin onaysız olması halinde akademik birim, öğrencinin geldiği üniversitenin Ders Bilgi Paketi’nden ders içeriklerinin doğruluğunun/uygunluğunun teyidini yapar.Farklılık olması halinde öğrenci kayıt yaptırdıktan sonra bir hafta içerisinde onaylı ders içeriklerini getirmek zorundadır. Aksi takdirde muafiyet işlemi yapılmaz.)

- Başvuru formunun çıktısı

- Geldikleri üniversiteden alacakları yatay geçiş yapmasında sakınca olmadığına dair belge

Kayıt hakkı kazanan öğrenci adaylarımızı tebrik eder, başarılar dileriz.

NOT: Kayıt işlemleri fakültede şahsen yapılacaktır.

Dosya Adı
Yedek_2023-2024 Güz Dönemi Psikoloji Bölümü Yatay Geçiş Sonuçları.docx İndir Göster
Yedek_2023-2024 Eğitim-Öğretim Dönemi Sosyal Hizmet Bölümü Güz Kurumlararası Yatay Geçiş Sonuçları 1. Öğretim.docx İndir Göster